Carregant Esdeveniments

La història del circ, a Sant Just Desvern

Actes i activitats
23 d'abril de 2016, 12:00 h
La secció local d´Òmnium Sant Just Desvern us convida a la presentació del llibre “La història del circ a Barcelona” a càrrec del seu autor en Ramon Bech i Batlle, i que tindrà lloc el proper dissabte 23 d’abril , a les 12:00 h.del migdia, a Can Ginestar, c. Carles Mercader, núm. 17. de Sant Just Desvern ( Localització ). La presentació compta amb al col·laboració de Cal Llibreter i Viena Edicions.

Aquest acte s’emmarca dins de les activitats que es celebren a Sant Just Desvern amb motiu de Sant Jordi. Òmnium Sant Just Desvern també hi serà present amb una Espai Òmnium a Can Ginestar, de 10:00 a 14:00 .En aquest espai els ciutadans podran conèixer l’entitat, els seus projectes i diversos autors, com Ramon Bech, signaran els seus llibres.

Us hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.