Carregant Esdeveniments

Les lletres surten al carrer. Collblanc – La Torrassa

Actes i activitats
19 de novembre de 2016, 9:30h - 13:00h

Activitats culturals per a totes les edats amb la partipació de les entitats del barri.

Espectacle i tallers d’animació infantil. En col·laboració amb l’Esplai Ítaca-Els Vents, La Florida i dels Capgrossos de Ciutat Comtal.

Animació infantil “El planeta quadrat” a càrrec de l’Associació Catalana de Teatre Educatiu.Literatura arran de terra. Lectures de textos literaris a càrrec de voluntaris.

En trànsit i Caminant per la literatura Catalana. Pintada poètica i lectura de poemes a càrrec de Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS), associació Ara i Punt Òmnia Jis-Arrels.

Posada en escena del taller de rap realitzat a l’esplai Ítaca-Els vents, amb la participació del grup de joves que hi han participat.

Cançons per fer camí, concert de Borja Penalba i Mireia Vives.
Un univers de cançons pròpies combinades amb poesia musicada de diferents autors i autores, com poden ser Maria Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés, Juanjo García, Joan Vergés, Roc Casagran, Ovidi Montllor o Bob Dylan.
Un esclat de melodies interpretades i compartides amb energia i estima.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.