Carregant Esdeveniments

Les millors novel·les de l’any explicades pels seus autors

Actes i activitats
21 de febrer de 2018, 19:30 - 20:30 h

L’acte de la presentació dels finalistes a la Millor Novel·la de l’Any en Llengua Catalana comptarà amb la presència de tres d’ells: Raül Garrigasait, Vicenç Pagès i Maria Guasch. No us perdeu la presentació musicada d’aquestes tres joies i l’oportunitat d’escoltar de viva veu com els seus autors les han creades. Reserveu lloc aquí.

L’acte de la presentació dels finalistes a la Millor Novel·la de l’Any en Llengua Catalana comptarà amb la presència de tres d’ells: Raül Garrigasait, Vicenç Pagès i Maria Guasch.

Serà una presentació creada ad hoc per la pianista Lluïsa Espigolé, intèrpret especialitzada en el repertori contemporani. Les veus de les tres novel·les s’integraran com a tres línies melòdiques més al voltant de la música interpretada amb el piano original d’Enric Granados.

Els estranys, de Raül Garragasait, és una novel·la que es mou entre l’humor i la tragèdia, plena de música, de personatges excèntrics i d’escenes d’una plasticitat extraordinària. Amb un estil que toca tots els registres, alternant el present i el passat, el llibre ens fa viatjar al centre de l’estranyesa que cadascú de nosaltres porta dins.

Robinson, de Vicenç Pagès Jordà, és un relat iniciàtic, una història d’amor i de follia i, alhora, una reflexió sobre la soledat, sobre la comunicació i sobre la imaginació com a refugi, que fa evident que Vicenç Pagès Jordà ha assolit un grau insòlit de maduresa literària.

La Clara és la protagonista de Els fills de Llacuna Park, de Maria Guasch. Té trenta-dos anys, viu amb el seu germà, la seva cunyada i el seu nebot al Guinardó i no fa gaire que ha començat a treballar de professora a la presó. La feina li semblaria un refugi contra el món si no fos perquè una interna se la mira com si es coneguessin, i aquesta mirada, silenciosa i distant, s’infiltra en el dia a dia de la protagonista.

No us perdeu la presentació musicada d’aquestes tres joies i l’oportunitat d’escoltar de viva veu com els seus autors les han creades.

Reserveu lloc aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.