Carregant Esdeveniments

Literatura, dones i feminisme a la Lleialtat Santsenca

Actes i activitats
21 de març de 2018, 18:00 - 20:00 h

Les activitats seran amb motiu del 8 de març.

La Lleialtat Santsenca, en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora del 8 de març, organitza un seguit d’actes, xerrades i tallers referents al feminisme i a la reivindicació de les dones per a l’equiparació social i laboral. Les entitats que formen part de la Lleialtat han fet diverses propostes. Pendents que surti l’agenda definitiva, us avancem que Òmnium Sants-Montjuïc organitzarem una xerrada a càrrec de la Remei Romanos que farà un repàs de les escriptores que han escrit sobre el feminisme, des de l’antiguitat fins a l’actualitat, passant pel segle XVIII quan Olímpia de Gonges publica a 1791 la Declaració dels drets universals de la dona i la ciutadana ja que la ‘Declaració Universal dels Homes’ de 1789 havia oblidat les dones.

A més, tindrem la nostra estimada actriu santsenca, la Lali Feliu que recitarà fragments de l’obra de Maria Aurèlia Capmany, que enguany es commemora el centenari del seu naixement.

Aquest acte tindrà lloc a la Lleialtat Santsenca, el dimecres 21 de març a les 19 h.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.