Carregant Esdeveniments

Lliurament del Premi Sambori a la Catalunya Central

Actes i activitats
16 d'abril de 2015, 19:00 - 21:00 h

Lliurament del Sambori 2015 a Solsona

El dijous, 16 d’abril, a les 7 de la tarda tindrà lloc a Solsona l’acte de lliurament del Premi Sambori 2015 de la demarcació de Catalunya Central, al Centre Cívic Xavier Jounou. A l’excepció de dues escoles, en aquesta convocatòria, han participat nens i nenes de tots els centre de la comarca del Solsonès.


Cartell

El Premi Sambori arreu del territori

La novena edició del Premi Sambori Òmnium ha tornat a créixer tant en participació d’alumnes com de centres arreu de Catalunya: un total de 40.246 alumnes provinents de 400 centres han participat en el concurs de narrativa escolar en català; 7.000 alumnes i 50 centres més que en l’edició de l’any passat.

El premi vol difondre l’ús del català en l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors pedagògics, en tots els centres escolars dels Països Catalans. Els participants han fet una redacció de temàtica lliure per a les diferents categories i els seus mestres han escollit un màxim de tres treballs per representar el seu centre en el Premi Sambori de cada demarcació. Els veredictes se sabran durant les festes de cada demarcació, que tindran lloc al març. Els premiats de cada demarcació passaran aleshores a la gran final, que es resoldrà a finals de maig.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.