Carregant Esdeveniments

Lliurament del Premi Sambori Òmnium 2016 a Barcelona

Actes i activitats
17 de març de 2016, 18:30 h

Desena edició del Premi Sambori Òmnium, on hi han participat un total de 43.738 alumnes provinents de 432 centres del Principat, Catalunya Nord i Andorra.

La novena edició del Premi Sambori Òmnium ha tornat a créixer tant en participació d’alumnes com de centres. 

Un total de 40.246 alumnes provinents de 400 centres han participat en el concurs de narrativa escolar en català; 7.000 alumnes i 50 centres més que en l’edició de l’any passat.

Per primer cop, els premis del Sambori es lliuraran a la gran final del maig, conjuntament amb el Premi Pissiganya de poesia infantil.

L’acte de la demarcació de Barcelona tindrà lloc el dimecres 15 d’abril, a 2/4 de 7 de la tarda (18:30h), a la sala de plens del Districte de Sants-Montjuïc (Creu Coberta, 104), i comptarà amb:

– Salutació del regidor del Districte
– Lliurament dels premis en les diverses categories tan de primària com de secundària
– Actuacions musicals
– Tancament i parlament del president d’Òmnium Sants-Montjuïc

 
Més informació del Premi Sambori Òmnium

– See more at: https://www.omnium.cat/activitats/lliurament-del-premi-sambori-barcelona#sthash.65zmGgZS.dpuf

La desena edició del Premi Sambori Òmnium ha tornat a créixer tant en participació d’alumnes com de centres. Un total de 43.738 alumnes provinents de 432 centres del Principat, Catalunya Nord i Andorra han participat en el Premi Sambori Òmnium 2016.

El Premi Sambori Òmnium va nèixer el curs 2006-2007 i ha anat incrementant, any rere any, la  seva participació. 32 seus d’Òmnium distribuïdes per tot el territori han fet possible aquesta fita. Durant el mes de març/abril tindran lloc les festes de demarcació  que faran realitat que un gran nombre de finalistes arribin a la fase de Catalunya.

Per segon cop, els premis Sambori Òmnium es lliuraran a la gran final del maig, conjuntament amb el Premi Pissiganya de poesia infantil. Serà en el marc de la festa del Tinter.

L’acte de la demarcació de Barcelona tindrà lloc el dijous 17 de març, a 2/4 de 7 de la tarda (18:30h), al Centre Cívic Urgell, C/Comte d’Urgell, 145

 
Més informació del Premi Sambori Òmnium.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.