Carregant Esdeveniments

Nova edició del Curs d’Història de Gavà

Actes i activitats
19 de febrer, 18:00 h - 16 d'abril, 19:00 h de 2018

Les vuit sessions dels curs es celebraran els dilluns a partir del 19 de febrer de 2018, de 7 a 9 h del vespre.

Òmnium Gavà us convida a la VI edició del Curs d’Història de Gavà organitzat pel Centre d’Estudis de Gavà i l’Associació Veïnal del Barri Centre; amb la col·laboració de l’Associació d’Amics del Museu de Gavà i d’Òmnium Gavà; i amb el suport de l’ajuntament de Gavà.

Aquest curs, impartit pel Joan Campmany i el Josep Campmany, ambdós del Centre d’Estudis de Gavà, consistirà en una sèrie de sessions al voltant de la història local, celebrades els dilluns de 19 h a 21 h, a partir del 19 de febrer i fins al 16 d’abril de 2018, a l’Associació Veïnal del Barri Centre , c.  Salvador Lluch núm. 6 de Gavà.

És necessària inscripció prèvia abans del 16 de febrer de 2018.  Òmnium Gavà informa que els socis i sòcies d’Òmnium gaudiran d’una reducció del 50% en el preu d’inscripció.

Us adjuntem el cartell del curs on trobareu tots els detalls.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.