Carregant Esdeveniments

On ens trobareu per Sant Jordi?

Actes i activitats
23 d'abril de 2016, 9:00 - 21:00 h

Consulteu els municipis vallesans on podreu participar en el sorteig de la panera cultural

Dissabte que ve, 23 d’abril, Òmnium Vallès Oriental sortirà novament al carrer per celebrar la Diada de Sant Jordi. Ho farà en set municipis diferents, així, ens trobareu a Caldes de Montbui (parc de l’estació), Cardedeu (plaça d’Anselm Clavé), Granollers (c. d’Anselm Clavé), La Garriga, Mollet del Vallès (Rambla), i Sant Celoni (plaça de la Vila). L’endemà també ens trobareu a Montseny.

A tots aquests Espais Òmnium hi haurà butlletes per participar en el sorteig de la panera cultural que impulsem enguany. N’hi haurà una per a cada Espai Òmnium i el sorteig es farà abans de tancar, al vespre.

Com que en un dia com aquest cal molta gent, si voleu venir a donar-nos un cop de mà, només ens heu d’escriure a [email protected]

Bona diada!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.