Carregant Esdeveniments

Organitzem un autocar per anar a la concentració del 14 de juny!!

Actes i activitats
3 de juny, 16:00 h - 10 de juny, 20:00 h de 2014
Autocar per anar a la concentració #somescola14J

Lamentem haver-vos de comunicar que hem hagut d’anul·lar l’autocar que havíem previst.

Lamentem haver-vos de comunicar que hem hagut d’anul·lar l’autocar que havíem previst organitzar per anar a la concentració a causa de la poca demanda de places. Podeu trobar en quins altres llocs se n’organitzen al web de Somescola.

Us demanem disculpes per les molèsties.

Per tal de facilitar-vos l’anada a la cercavila en defensa del model d’escola catalana que organitza Somescola el proper 14 de juny, organitzem un autocar per anar-hi. A continuació us indiquem com fer la reserva.

  • Preu per persona: 8,50 €

  • Reserva de places i pagament: cal venir a la nostra seu (c. de la Salut, 151, baixos; de dilluns a divendres, de 4 a 8 del vespre), per fer la reserva i el pagament. Cal fer el pagament en efectiu ja que no podem acceptar targetes.

  • Data límit per fer la reserva de plaça: dimarts, 10 de juny


Hora i lloc de sortida: dissabte, 14 de juny, a dos quarts de 5 de la tarda a la pl. Marcet.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.