Carregant Esdeveniments

Parada d’Òmnium a Igualada!

Actes i activitats
23 d'abril de 2016, 17:00 - 20:00 h

Òmnium Cultural Anoia serà present a la diada de Sant Jordi amb una parada a Igualada per explicar-vos els projectes i les activitats que hem realitzat i impulsarem a la comarca. Coincidint amb la jornada festiva nacional de Sant Jordi, Òmnium Cultural presentarà la campanya Fem història! que té com a objectiu assolir el repte d’arribar als 100.000 socis.  

Per fer-ho possible necessitem la vostra ajuda i, per això, us oferim la oportunitat de participar en aquest repte fent un torn a la parada de Sant Jordi. Enguany farem parada a la plaça de Cal Font d’Igualada i, si voleu col·laborar amb nosaltres, podeu enviar-nos un correu electrònic a [email protected] o truqueu-nos al 649.18.26.10. 

Òmnium Cultural Anoia serà present a la diada de Sant Jordi amb una parada a Igualada per explicar-vos els projectes i les activitats que hem realitzat i impulsarem a la comarca. Coincidint amb la jornada festiva nacional de Sant Jordi, Òmnium Cultural presentarà la campanya Fem història! que té com a objectiu assolir el repte d’arribar als 100.000 socis.  

Per fer-ho possible necessitem la vostra ajuda i, per això, us oferim la oportunitat de participar en aquest repte fent un torn a la parada de Sant Jordi. Enguany farem parada a la plaça de Cal Font d’Igualada i, si voleu col·laborar amb nosaltres, podeu enviar-nos un correu electrònic a [email protected] o truqueu-nos al 649.18.26.10. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.