Carregant Esdeveniments

Paraules encadenades al Teatre Conservatori

Actes i activitats
23 de febrer de 2018, 20:00 - 21:30 h

El Teatre Conservatori de Manresa acull aquesta temporada un dels primers textos de Jordi Galceran. Paraules encadenades és una mostra de l’enginy d’un dels dramaturgs més universals de casa nostra. Si sou valents, us caldrà també ser ràpids: compreu ja la vostra entrada amb un descompte especial del 50% per als socis i sòcies d’Òmnium entrant en aquest enllaç.

El Teatre Conservatori de Manresa acull aquesta temporada un dels primers textos de Jordi Galceran. Paraules encadenades és una mostra de l’enginy d’un dels dramaturgs més universals de casa nostra. Un thriller psicològic que es va estrenar el 1998 amb gran èxit i que ara torna, sota la batuta de Sergi Belbel, i amb Mima Riera i David Bagés com a protagonistes. 

El programa Ves de culT us proposa gaudir d’una funció única per un preu especial d’11€. 

En voleu un tast? Un psicòpata, assassí en sèrie, després de cometre els seus crims, enregistra en vídeo les seves sensacions. No sent cap remordiment pels seus actes. Ho explica detalladament a la seva “última” víctima: una infermera i psicòloga que té segrestada i a la qual mostra fotografies de les altres víctimes. Ell li planteja de jugar a un joc aparentment innocent: el de les paraules encadenades. A poc a poc, segrestador i segrestada van mostrant les seves cartes, la seva veritable història…Us atreviu a descobrir-la? Si sou valents, us caldrà també ser ràpids: compreu ja la vostra entrada amb un descompte especial del 50% per als socis i sòcies d’Òmnium entrant en aquest enllaç. No espereu a demà! El nombre d’entrades amb preu especial és limitat. 

(Màxim 2 entrades per soci o sòcia)

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.