Carregant Esdeveniments

Paraules Nocturnes 2018. 13a. edició

Actes i activitats

Dies 6, 13, 20 i 27 de juliol a les 10 de la nit

Paraules Nocturnes 2018.

Santa Coloma de Farners

Dies 6, 13, 20 i 27 de juliol a les 10 de la nit

 

Divendres dia 6 de juliol a les 10 de la nit

Pati de La Fleca Can Farriol, carrer Lluís Rodés 29

Vetllada poètica

GEMMA GORGA diu una selecció dels seus poemes

“La felicitat s’assembla a un monosíl·lab. Per la seva senzillesa estructural. També, per la brevetat amb què ens visita la boca”

Gemma Gorga ve a compartir versos, perplexitats i maneres diferents de veure les coses de sempre. No hi ha més secret que confiar-se a la poesia, abandonar-s’hi del tot, ni que sigui durant una vetllada com la que us proposem.

 

Divendres dia 13 de juliol a les 10 de la nit

Pati de la Casa de la Paraula, carrer del Prat 16

LIQUIDACIÓ TOTAL

Amb FERRAN FRAUCA i FONSO CASTILLO

Dos músics interpreten peces pròpies i també d’altres que els van marcar durant la seva joventut: Llach, Rollings, Beatles…

Aquest bagatge sonor serveix perquè ens expliquin experiències de la seva adolescència a la Girona dels anys 70. Els textos són d’autors reconeguts com Ministral, Bertrana, Pairolí, Bolaño o Comadira i a d’altres desconeguts com Rafael Manzano, Valeriano Simón i Gerión, petant sense remordiments la línia vermella de la memòria col·lectiva.

 

Divendres dia 20 de juliol a les 10 de la nit

Sala Lluís Caparrós, carrer Sant Sebastià 91

TRI-TÒ BRASS ENSEMBLE

Amb Susana Marco i Natxo Jiménez (trompetes), Sebastià Río (trompa), Jordi Martí (trombó) i Miquel Arrué (tuba)

 

TRI-TÒ BASS ENSAMBLE va nèixer el 2015 per tal de promoure i difondre la música de cambra i en especial el Quintet de Vent Metall. Ha actuat a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, a Santa Coloma de Gramanet, a l’Eliana (València)…entre altres llocs. El seu repertori abasta des del Renaixement fins a la música pop actual. Els seus concerts són didàctics, explicant les peculiaritats de cada obra i presentant els instruments de la família del Vent Metall.

 

MURS, de la Cia. IMPÀS

Elena Masó i Neus Masó (dansa)

Carles Pedragosa, Jordi Santanach, i Tito Juan (música)

A l’entorn de l’Església Parroquial

Divendres 27 de juliol a les 22 h

MURS és un espectacle de carrer on entra en simbiosi l’art, la història, el risc i la persecució, conceptes que no sempre s’entrellacen però que aquí es conformen com un conjunt compacte.

MURS fa ús dels suports arquitectònics de l’espai urbà per anar teixint la imatge final i anar creant un ambient idoni per fer entrar l’espectador en un estat d’alerta i disponibilitat. Obrint camí, els intèrprets convidaran el públic a anar itinerant per llocs inusualment convertits en espai escènic que no deixen indiferent i on d’una forma inesperada, el públic esdevé escenografia que músics i ballarins mouran i activaran quan ho necessitin.