Carregant Esdeveniments

Parlem de Brossa amb l’artista Oriol Vilanova

Actes i activitats
30 de desembre de 2017, 17:30 h

Visita l’exposició Poesia Brossa del MACBA de la mà de l’artista Oriol Vilanova. Una oportunitat única per descobrir com la poesia, la música, el tetre, elcinema, els objectes… conviuen i conversen en l’obra brossiana.

El programa Ves de CulT d’aquest desembre presenta una oportunitat irrepetible per descobrir el llenguatge del poeta Joan Brossa a través de llibres, teatre, cinema, música, objectes… un univers artístic immens explicat per l’artista Oriol Vilanova.

Els primers 10 socis inscrits hi podran accedir de manera gratuïta reservant lloc amb un e-mail a [email protected] abans del 22 de desembre. Tots els socis disposeu d’un descompte especial per la visita i l’exposició Poesia Brossa ensenyant el vostre carnet a la taquilla.

El MACBA presenta Poesia Brossa, una exposició del treball d’aquest artista a través dels llibres, les recerques plàstiques, travessant el teatre, el cinema, la música, les arts d’acció, els gestos dels quals va ser pioner. La mostra posa en contacte l’obra de Brossa amb la d’artistes com Marcel Mariën, Nicanor Parra i Ian Hamilton-Finlay per mostrar com Brossa juga a trencar les convencions i els límits entre les disciplines artístiques.

El clicle de visites guiades de l’exposició Parlem de Brossa ens ofereix l’oportunitat única de viure l’obra des dels ulls d’altres artistes, com ara Oriol Vilanova, artista plàstic i col·leccionista, que ens acompanyarà en un recorregut irrepetible.

+ info

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.