Carregant Esdeveniments

Participeu en la lectura pública aquest Sant Jordi !

Actes i activitats
23 d'abril de 2016, 17:30 - 19:00 h

El CNL Sabadell i Òmnium Sabadell us conviden a participar en la lectura pública de textos de Joan Oliver (Pere Quart) que farem aquest Sant Jordi, a l’auditori del Museu d’Història de Sabadell.

Aquest Sant Jordi, el Consorci per a la Normalització Lingüística de Sabadell i Òmnium Sabadell organitzen conjuntament la tradicional lectura pública que es fa a la nostra ciutat cada Sant Jordi. Enguany, els textos que es llegiran són de l’escriptor sabadellenc Joan Oliver, Pere Quart, en el 30è any de la seva mort. Aquesta lectura, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, es farà al Museu d’Història de Sabadell (c. de Sant Antoni, 13).

La lectura és oberta a totes les entitats i persones que hi vulguin participar, començarà a dos quarts de sis de la tarda i acabarà a les 7 del vespre.

Si hi voleu participar-hi, aquí teniu el formulari per apuntar-vos-hi, i us farem arribar els textos. Teniu de temps fins el 19 d’abril.


Acte organitzat conjuntament amb: 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.