Carregant Esdeveniments

Preestrena del documental ‘Amb ulls de nena’

Actes i activitats

15 d'abril de 2009, 0:00 h

El Palau de la Generalitat és la seu de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i un dels pocs edificis d’origen medieval a Europa que es manté com a seu del govern i de la institució que el va construir, la Generalitat de Catalunya. El Palau de la Generalitat és un dels símbols més preats de Catalunya, entre altres motius perquè ha aconseguit superar contingències històriques i polítiques i perquè s’erigeix, juntament amb el Palau del Parlament, en un baluard de la democràcia a Catalunya.

Amb ulls de nena és un documental que reviu l’experiència d’una nena de dotze anys en plena Guerra Civil Espanyola. Un relat que es fa a partir d’un dietari inèdit escrit en aquells anys per Encarnació Martorell i que ara, als 83 anys, treu a la llum la seva autora. Aquesta visió és contrastada, durant el documental, amb les opinions dels adolescents d’avui. Amb ulls de nena és una producció de Batabat amb la col·laboració d’Òmnium Cultural.

Amb:  Jordi Ambròs, cap de coproduccions dels documentals de TVC i director del programa El documental de C33, i  Joan López, director del documental.

El documental és una coproducció de TVC, Batabat i Sàpiens Publicacions i s’estrenarà en televisió el dilluns 20 d’abril al programa Segle XXI del Canal 33.

Adreça/Ubicació
Diputació, 276, principal 08009 Barcelona, Catalunya