Carregant Esdeveniments

Presentació de la novel·la “Dóna’t”

Actes i activitats
15 de desembre de 2016, 18:30h

Àngels Bassas presenta la seva nova novel·la a “Els Dijous d’Òmnium Baix Camp”

Tornen els Dijous d’Òmnium Baix Camp. Aquest trimestre hem preparat  tres presentacions de novetats editorials que comptaran amb la presència dels seus autors. en la cita de desembre coneixerem la nova novel·la de l’Àngels Bassas,  una intriga amb el suggerent nom de “Dóna’t”.

Àngels Bassas (Figueres, Alt Empordà, 3 d’agost de 1971) és una actriu figuerenca. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Té una extensa trajectòria com a actriu en el món teatral, on ha treballat amb directors de renom. Així mateix ha treballat en cinema i en sèries de televisió. Ha obtingut el Premi de la Crítica en dues ocasions pel seu treball a Amfitrió de Molière i a La Senyoreta Júlia de Strindberg, i ha guanyat un premi Max a la millor actriu de repartiment per la seva interpretació a El rei Lear.
El març del 2013 comença a escriure els contes infantils de la sèrie Patatu.

Dona’t: En el seu debut novel·lístic, l’actriu Àngels Bassas sorprèn amb la història d’un desig. Una intriga passional protagonitzada per una dona que vol viure la vida, real i professional, intensament i sense reserves.La Maria és una actriu que té tècnica i taules, però que, sobretot, creu en allò que està fent. Fa anys que treballa en el món del teatre i coneix bé els somnis i les frustracions dels actors i les rivalitats i enveges que s’hi amaguen. Ara mateix està de gira amb la companyia. 
La rutina de les seves actuacions, però, de sobte es veu alterada per l’aparició d’un home desconegut que la segueix de ciutat en ciutat. L’atracció inicial aviat condueix a la seducció i finalment a una passió explícita i desfermada, d’un agosarament i plaer tan intensos que per força ha de tenir conseqüències. Perquè a la vida hi ha misteri, perquè a la vida de tant en tant cal arriscar-se, perquè la vida val la pena viure-la a fons. O no?
Amb un ritme i una construcció encertadíssims, Dóna’t va quedar finalista del Premi Josep Pla.