Carregant Esdeveniments

Presentació de llibre a Cornellà de Llobregat

Actes i activitats
19 d'abril de 2016, 19:00 h
La secció local d´Òmnium Cornellà de Llobregat us convida a la presentació del llibre inèdit del pare Lluís Rodés Campderà “Diario en tiempo de guerra: 20 de julio de 1936 – 22 de octubre de 1938”, a càrrec de Ramon P. Balasch, escriptor conellanenc, i que tindrà lloc el proper dimarts 19 d’abril , a les 19:00 h., a la Biblioteca Marta Mata, c. Rubio i Ors, 184, de Cornellà de Llobregat. Localització.

Aquest acte s’emmarca dins de les activitats que es celebren a Cornellà amb motiu de la Jordiada. I així, el proper diumenge 24 d’abril al matí, Òmnium Cornellà també hi serà present a la Festa de la Jordiada que es celebra al Parc de Can Mercader (Ctra. de l’Hospitalet, s/núm.), amb el seu Espai Òmnium habitual.

Us hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.