Carregant Esdeveniments

Qui la troba més grossa??

Actes i activitats
23 d'abril de 2015, 19:00 h
Qui la troba més grossa??

Us proposem un concurs: trobar errades ortogràfiques, tipogràfiques, castellanismes, etc. arreu de la nostra ciutat! Us hi animeu?

Us proposem que exploreu la nostra ciutat amb ulls de filòleg i localitzeu cartells i rètols amb alguna errada (ortogràfica, tipogràfica, castellanismes, etc.). Quan en trobeu una, feu-ne una fotografia i envieu-nos-la a [email protected] En el missatge poseu el vostre nom i cognoms, edat i indiqueu-nos quina és, al vostre parer, la forma correcta que hauria de substituir l’errada que heu detectat.

Entre tots els missatges que rebem que tinguin no només la fotografia sinó també la correcció encertada sortejarem cinc regals. El sorteig es farà el dia de Sant Jordi a la nostra parada, a les 7 del vespre.

Teniu temps per enviar les vostres fotografies fins el divendres 17 d’abril.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.