Carregant Esdeveniments

Ramon tremosa presenta “Let Catalonia vote”

Actes i activitats
5 de setembre de 2015, 19:00 - 20:30 h

Ramon Tremosa, acompanyat de Saül Gordillo i Joan Safont, presentarà el seu nou llibre, “Let Catalonia vote. El procés català vist des d’Europa”. Serà dissabte 5 de setembre a les 7 de la tarda. 

L’eurodiputat Ramon Tremosa, acompanyat dels periodistes Saül Gordillo i Joan Safont, presentarà el seu nou llibre, “Let Catalonia vote. El procés català vist des d’Europa”. 

DIA: dissabte 5 de setembre
HORA: 19:00
LLOC: Òmnium Mataró-Maresme (C. Argentona, 59 baixos. Mataró)

“La setmana després del 9N, a la portada de The Economist, el setmanari més influent del món en economia i finances, hi havia aquest titular: “Let Catalonia Vote”. A l’editorial i en pàgines interiors es demanava al govern espanyol un referèndum vinculant per decidir el futur de Catalunya.

Ramon Tremosa explica per què aquest i altres mitjans de la premsa internacional han anat evolucionant, amb relació al procés català, des d’una sorpresa i neutralitat inicials fins a una certa simpatia, en alguns casos ben explícita.” Llegiu més informació del llibre a la web de Ramon Tremosa

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.