Carregant Esdeveniments

Rebuda de la Flama a la Plaça Sant Jaume de Barcelona

Actes i activitats
23 de juny de 2016, 17:30 h

El 23 de juny a la tarda la Flama del Canigó arribarà a dos quarts de set de la tarda a la plaça de Sant Jaume portada per un grup d’atletes de Sant Just Desvern. La Flama serà rebuda per representants de l’Ajuntament i Òmnium Cultural, l’Àliga de la Ciutat i els Gegants de la Ciutat, mentre sona la cançó «Muntanyes del Canigó». 

A continuació es procedirà a la lectura del Missatge de la Flama 2016, obra de l’escriptor Andreu Carranza, i als parlaments del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i d’un representant de l’Ajuntament de Barcelona. Tot seguit, els representants de diferents barris de Barcelona, de poblacions properes a la capital catalana i de diverses entitats recolliran el foc amb el que s’encendran les fogueres de la nit de Sant Joan.

La revetlla de Sant Joan és una festa que es fa arreu del país amb formes molt diferents. A Barcelona és una celebració popular que cadascú viu a la seva manera, amb trobades veïnals, familiars o d’amistats per a sopar, fer música i encendre fogueres. 

El 23 de juny a la tarda la Flama del Canigó arribarà a dos quarts de set de la tarda a la plaça de Sant Jaume portada per un grup d’atletes de Sant Just Desvern acompanyada per l’Àliga de la Ciutat i els Gegants de la Ciutat, mentre sona la cançó «Muntanyes del Canigó». La Flama serà rebuda pel tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. 

A continuació es procedirà a la lectura del Missatge de la Flama 2016, obra de l’escriptor Andreu Carranza. Tot seguit, els representants de diferents barris de Barcelona, de poblacions properes a la capital catalana i de diverses entitats recolliran el foc amb el que s’encendran les fogueres de la nit de Sant Joan.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.