Carregant Esdeveniments

Rebuda de la Flama a Molló

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 17:15 h

Rebuda de la Flama del Canigó i
Revetlla de Sant Joan (23/06/15)
PROGRAMA D’ACTES 2015 (DEFINITIU)

ACTES A COLL D’ARES

50è aniversari de l’arribada de la Flama del Canigó a Coll d’Ares

11,45h Trobada al Coll d’Ares i engalanament de cotxes.

12-14h Activitats culturals i d’oci per a infants amb la Pilarín Bayés. Hi haurà actuació d’animació infantil amb Jaume Barri, jocs de Guixot de 8 i molt més!

14-15h Dinar de germanor.  Menú: arròs, llangonisseta, postres, pa, beguda i cafè. Inclou plats i coberts. L’organització disposarà de taules i cadires. Cal comprar el tiquet abans del 18 de juny al Bar Can Bertran, Can Bruel o L’Enclusa. Preu: 13 euros. No es retornen tiquets una vegada passat el 18 de juny. Aforament limitat. Més informació: Ajuntament de Molló (Telf. 972.74.03.87)

15-16h Ballada de 3 sardanes amb la Cobla Cervianenca. Arribada de la Flama del Canigó i Encesa de tots els quinqués de pobles i rutes amb la Flama del Canigó.

16-16,45h Acte oficial de celebració del 50è aniversari de l’arribada de la Flama a Coll d’Ares. Parlaments de l’Alcalde de Molló, l’Alcalde de Prats de Molló, Cant de l’Himne de La Balanguera, President de Tradicat, Òmnium Ripollès, Himne La Muixeranga, Daniela Grau i Directora General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya

16,40h Cant de Els Segadors i sortida de les caravanes per tal de repartir la Flama del Canigó.

ACTES A MOLLÓ:

17,15h A la Casa de la Vila de Molló: Rebuda de la Flama del Canigó. Parlaments oficials i Cant de Els Segadors.

21:30h A la Piscina Municipal: Inauguració de les obres de Millora de la Piscina Municipal. Coca i cava per a tothom.

22h a la Plaça del Conflent: Encesa de la foguera de Sant Joan.

Organitza: Ajuntament de Molló, Ajuntament de Prats de Molló, Associació Cultural Juvenil de Molló, Associació Tradicat, Òmnium Cultural i altres entitats vinculades a l’arribada de la Flama del Canigó.
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.