Carregant Esdeveniments

Rebuda de la Flama a Santa Coloma de Farners

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 20:00 h

Un any més, la Flama del Canigó arribarà a Santa Coloma de Farners. No us perdeu la gran revetlla de Sant Joan que s’està preparant!

Un any més, la Flama del Canigó arribarà a Santa Coloma de Farners.

A les 8 del vespre la Flama arribarà a Santa Coloma de la mà dels corredors del Club Olímpic Farners. Passarà pels carrers Sant Sebastià, Noguer, Clavé, Lluís Món, plaça Farners, Pare Rodés, Passeig Salvador i Salvador Espriu. 

Finalment, a l’esplanada del Saioners, hi haurà coca i cava per fer un brindis i la lectura del manifest

A continuació, la festa continuarà amb una festa, la Gran Revetlla de Sant Joan. Hi haurà un sopar popular (15 euros  /  menú:  amanida, pica-pica, fideuà, coca, cafè, pa, vi, aigua i cava) i música amb el DJ Pietrenc. Podeu comprar els tiquets del sopar a Opel PUBA i a la Llibreria Butiñà.  Tot això al costat de la gran foguera que s’encendrà amb la Flama del Canigó. 

No us ho perdeu!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.