Carregant Esdeveniments

Rebuda de la Flama del Canigó a Molins de Rei

Actes i activitats
23 de juny de 2016, 19:00 h
Òmnium Baix Llobregat convida els socis i sòcies, simpatitzants i amics a les activitats organitzades a Molins de Rei amb motiu de la celebració de la Flama del Canigó.
 
La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants. Centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.

Les activitats, que s’inicien diumenge 19 de juny, estan organitzades per la Comissió Focs de Sant Joan a Molins de Rei formada per:

  • AE Jaume Vicens Vives
  • Arran Molins
  • Ateneu Mulei
  • Casal Autogestionat de Joves La Mola

Us adjuntem el cartell amb tota la informació de les activitats programades:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.