Carregant Esdeveniments

Revetlla de Sant Joan de Salt

Actes i activitats
23 de juny de 2014, 20:00 - 23:59 h

Salt es prepara per la nit de Sant Joan

A partir de les 20 h, recorregut de la flama del Canigó des de la rotonda de la travessera de Santa Eugènia fins a l’Era del Cal Cigarro tot travessant pel passeig Països Catalans; tot seguit, lectura del manifest de la Revetlla de Sant Joan per part dels Diables d’en Pere Botero i encesa de la foguera de Sant Joan.

A partir de les 21 h, sopar a l’Era de Cal Cigarro; a continuació, espectacle pirotècnic amb els Diables d’en Pere Botero i gran ball amb Blas Band.

Menú del sopar:

Amanida amb embotit

Botifarra i pollastre

Pa, vi i aigua

Coca de Sant Joan i cafè

NO cal portar ni coberts ni plats ni cadires, només ganes de menjar i ballar.

Col·laboració: 15 €

Venda de tiquets: Cafeteria El Petit Cafè (Mercat de Salt), Carnisseria i Xarcuteria Cònsol (Mercat de Salt), Còpia Clip, Estació Jove de Salt, Estanc 4, Fleca Parramón, La Cooperativa del Veïnat, L’Estanc, Llibreria Micky Montse i Teixits Agell. (Als joves d’entre 15 i 25 anys que vinguin a buscar el tiquet a l’Estació Jove se’ls obsequiarà amb una consumició gratuïta sense alcohol).

Places limitades: només venda anticipada fins al divendres 20 de juny de 2014

Organitza: Comissió de Festes de Salt

Col·laboren: Ajuntament de Salt, Estació Jove de Salt, Mercat de Salt i Casa de la Música

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.