Carregant Esdeveniments

Sant Boi celebra l’arribada de la Flama del Canigó

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 19:00 h

Sant Boi de Llobregat celebra una vegada més l’arribada de la Flama i una de les revetlles més populars dels territori.

Com ja és costum la secció local d’Òmnium Sant Boi de Llobregat organitza la Revetlla de Sant Joan més popular i tradicional de la ciutat. I com cada any la Plaça de l’Església serà l’escenari de la celebració de la festa de la nit més curta de l’any.

La festa s’iniciarà amb l’arribada de la Flama del Canigó i continuarà amb la música tradicional catalana dels Arlovins; sense oblidar la lectura pública del Missatge de la Flama d’enguany que donarà pas al ritual de l’encesa de la foguera. El sopar popular, de carmanyola, la coca i el cava, ens servirà per agafar energies i ballar sense parar fins ben entrada la matinada; fent-hi un parèntesi per relaxar-nos amb el Ball del Fanalet.

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants i centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença així la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.

Us adjuntem el cartel de la Flama d’enguany, amb tot els detalls de la festa:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.