Carregant Esdeveniments

Sant Jordi a Figueres

Actes i activitats
23 d'abril de 2015, 9:00 - 20:00 h

Òmnium Alt Empordà celebrarà la Diada de Sant Jordi amb dues activitats. D’una banda, com cada any, instal·larà una parada informativa a la Rambla de Figueres des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. Hi podreu trobar llibres i informació sobre les activitats de la seu, així com de la campanya Catalan Weekend, entre altres.
A més, a la parada tindrem signatura de llibres de 13 a 14 h de Joan Antoja, autor de Mundeta, la bruixa de Llers i de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 d’Àngel Rodríguez, autor de Ignasi Bassedas Galofré, un mestre republicà, maçó i catalanista.

Si esteu interessats en donar-nos un cop de mà fent de voluntaris a la parada, envieu-nos un correu electrònic a [email protected] indicant-nos el vostre nom, telèfon de contacte i disponibilitat.

D’altra banda, organitzem l‘A Tota Veu, la lectura pública de poesia per parelles, on una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent que conjuntament llegeixen en públic poemes en la llengua original i la traducció al català. Serà a les 19 h a la Placeta baixa de la Rambla de Figueres. 

Gaudeix amb Òmnium Alt Empordà de la Diada de Sant Jordi!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.