Carregant Esdeveniments

‘Segon Origen’ al cinema en català de Sant Jordi

Actes i activitats
21 d'abril de 2016, 21:00 h

Dins els actes de Sant Jordi organitzem una projecció de cinema en català, concretament l’adaptació que ha fet Carles Porta del ‘Mecanoscrit del segon origen’ a la pantalla gran, la pel·lícula ‘Segon origen’ (2015).

Dins els actes de Sant Jordi organitzem conjuntament amb el Centre Cultural Terrassa, la Fundació Torre del Palau, la Pedagogia de l’Espectacle i el Diari La Torre, una projecció de cinema en català, concretament l’adaptació que ha fet Carles Porta del ‘Mecanoscrit del segon origen’ a la pantalla gran, la pel·lícula ‘Segon origen‘ (2015).

Serà el pròxim dimecres 21 d’abril a les 9 del vespre al Centre Cultural i hi són convidats tots els socis i simpatitzants d’Òmnium. Per accedir-hi cal que us descarregueu aquesta invitació vàlida per a dues persones. Cal retirar les entrades a la taquilla el mateix dia de la projecció, fins a les 20.30 h. L’entrada serà lliure fins a cobrir l’aforament de l’auditori.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.