Carregant Esdeveniments

Sopar groc al Tarambana de Cardedeu

Actes i activitats
19 de febrer de 2018, 19:30 - 21:30 h

El sopar servirà per reivindicar l’alliberament dels presos polítics

Dilluns 19 de febrer, a les 20.30 h, Òmnium organitza un sopar groc a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana a Cardedeu.

Aquest acte és una mostra més de suport als presos polítics i als seus familiars, i els volem fer arribar el caliu dels socis d’Òmnium i ciutadans de Cardedeu i rodalia. Alhora, volem reivindicar-ne un cop més l’alliberament.

El sopar comptarà amb la presència de Jordi Turull, Josep Rull, Marcel Mauri i altres membres de la junta d’Òmnium i de familiars dels presos.

També hi haurà actuacions i intervencions sorpresa.

El sopar té un preu de 25 € i els beneficis aniran destinats a la Caixa de Solidaritat.

Els tiquets es poden comprar al Tarambana o a la papereria i llibreria Compàs de Cardedeu.

Si no podeu assistir al sopar, però voleu fer una aportació a la Caixa de Solidaritat, hi ha l’opció de comprar una entrada de fila zero (25€) als mateixos establiments on es venen els tiquets.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.