Carregant Esdeveniments

Tàrrega rep la Flama del Canigó

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 17:30h

Arribada de la Flama del Canigóa 2/4 de 8 vespre a la Plaça del Carme

Arribada de la Flama del Canigó + Debut del grup infantil dels Diables BAT + Sardanes amb la Cobla Tàrrega (2/4 de 8 vespre, Plaça del Carme)

Unes hores abans de la revetlla de Sant Joan, el divendres 23 de juny, Tàrrega dispensarà una càlida rebuda a la Flama del Canigó. El símbol és portat des del cim del Canigó fins a Puigcerdà, localitat on el recull la Penya Pedal de Bellpuig per acostar-lo a la plana de Lleida. En la seva ruta, el grup ciclista s’aturarà a la Plaça del Carme. Al mateix temps es lliurarà el Manifest a les autoritats locals. El protocol prosseguirà amb l’encesa del peveter al peu del monument als Països Catalans i la lectura del Manifest. Com a novetat farà el seu debut el grup infantil de Diables BAT. L’acte s’arrodonirà amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega.
Organitza: Regidoria de Cultura.

Sopar popular amb animació musical (9 nit, Jardins de l’Ateneu)

Rua petarda amb el Drac i Tambors de BAT (12 nit, des dels Jardins de l’Ateneu)

Revetlla – Concert gratuït amb OVELLA XAO, ORQUESTRA TROPICAL i DJ VERBENERO (2/4 d’1 nit, Camp dels Escolapis)

La revetlla de Sant Joan a Tàrrega ofereix un engrescador cartell de bona música, explosió de ritmes festius i ganes de passar-ho bé, com correspon a aquesta vetllada de benvinguda al Solstici d’Estiu. 
Des de Sabadell arribaran els Ovella Xao i el seu repertori d’ska i reggae trepidant. L’agrupació ja ha sorprès amb dos àlbums de sons frescos i ballables, “Trempera matinera” i “#Pastureig”, que desgranaran a Tàrrega. 
La vetllada es completarà amb les versions de l’Orquestra Tropical, un esclat de reggaeton i ritmes per posar-se les xancletes.
Organitza: Agenta i Regidoria de Cultura. Gratuït.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.