Carregant Esdeveniments

Tornen les sortides al TNC

Actes i activitats
17 de març de 2018, 17:00 h

En aquesta ocasió anirem a veure ‘Sol solet’, d’Àngel Guimerà.

Tornen les sortides teatrals a Òmnium La Selva.

La primera d’enguany, programada el dissabte 17 de març, serà a la sala petita del TNC per veure-hi ‘Sol solet’, d’Àngel Guimerà.

Si esteu interessats en anar-hi, podeu inscriure-us a la seu d’Òmnium Cultural La Selva, els dies 13 i 15 de febrer, de sis a vuit de la tarda.

El preu de l’entrada més l’autocar* és de 27€ per als socis, i 30€ per als no socis.

Sinopsi: 

SOL SOLET

  • Àngel Guimerà
  • Versió i direcció Carlota Subirós
  • Sala Petita

  •   al  
Malgrat l’aparent ingenuïtat que semblen suggerir els ressons infantils de l’expressió «sol solet», el títol d’aquest drama fa referència a la dolorosa soledat que ha emmotllat la personalitat extremadament sensible de Jon, el qual es veurà immergit en un triangle de passions mal resoltes que farà aflorar les contradiccions irresolubles de l’ànima humana.

La directora Carlota Subirós torna a acostar-se al teatre d’Àngel Guimerà per capbussar-se aquesta vegada en una de les obres més tèrboles i desconegudes del dramaturg, on la poderosa vitalitat sexual de la seva protagonista dona lloc al naixement d’un dels personatges femenins més fascinants del teatre català.
Tal com afirma Toni Sala al pròleg de l’edició de l’obra a Arola Editors  ( setembre 2017 ) : “Sol, solet”… és una de les obres mestres d’Àngel Guimerà i això vol dir del millor teatre que s’ha escrit mai en català. 

Fitxa artística

Autoria
Àngel Guimerà
Versió i direcció
Carlota Subirós
Amb
Mercè Aránega, Laura Aubert, Javier Beltran, Pepo Blasco, Roger Casamajor, Oriol Genís, Antònia Jaume, Ramon Pujol

*el bus sortirà a les sis de la tarda des de l’estació d’autobusos.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.