Carregant Esdeveniments

Tot el que et cal saber sobre la Flama del Canigó!

Actes i activitats
17 de maig de 2017, 15:27 h

Ja tens la samarreta de la Flama del Canigó? La torxa, el quinqué, cartells i els missatge d’enyany… tot disponible a la botiga!

Com cada any la Flama del Canigó arriba a més de 400 municipis de tot Catalunya. Les diferents seus territorials d’Òmnium són sovint organitzadors i col·laboradors en la rebuda d’aquesta.

Si us pregunteu com podeu fer arribar la Flama els vostres municipis, us recomanem que consulteu el Dossier de la Flama del Canigó 2017 i el Protocol de Seguretat de transport de la Flama
Teniu tot el material disponible a la botiga d’Òmnium on podeu aconseguir la samarreta de la Flama, les postals amb el missatge d’enguany, el quinqué per anar a buscar la Flama i molt més!  
Els permisos per demanar accés al Canigó pels dies 17 i 18 de maig (Aplec) o el dia 22 de juny (Regeneració) estan oberts fins al 26 de maig i els podeu consultar en aquest enllaç i ben aviat es publicarà el formulari per comunicar el pas de la Flama als agents rurals. 

 

                             

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.