Carregant Esdeveniments

Tres mesos sense els Jordis

Actes i activitats
16 de gener de 2018, 19:00 h

El dia 16 de gener farà 3 mesos que els Jordis estan empresonats. Seguim demanant la seva llibertat.

Amb motiu dels 3 mesos d’empresonament dels Jordis, l’ANC, Òmnium i el CDR de Sant Cugat animem a tots els ciutadans a assistir a la concentració del dia 16 de gener davant de l’Ajuntament.

L’acte començarà a les 20 h amb intervencions i la presentació de les entitats organitzadores i tot seguit parlaran Josep Rull, Raül Romeva i Núria Gibert. S’acabarà amb un homenatge musical reivindicatiu que comptarà amb la col·laboració de cantaires de diverses corals de Sant Cugat i la participació del públic assistent. Es cantaran diverses cançons de la nova cançó i es facilitaran les lletres per tal que tothom les pugui seguir.

A les 19.45 h, abans de l’inici de l’acte, a la mateixa plaça es passaran imatges de les últimes mobilitzacions.

Us animem a assistir-hi i seguir reclamant la llibertat dels presos polítics i el retorn amb garanties dels nostres representants. No us oblidem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.