Carregant Esdeveniments

Vermuts joves a Mataró

Actes i activitats
7 d'abril de 2018, 10:00 h

Amb Anna Gual

Vermut jove a Mataró amb Jordi Borràs, Estel Solé i Anna Gual

Òmnium Mataró posa en marxa la primera edició del “Vemut jove” un cicle de trobades tranquil·les per debatre sobre temes d’actualitat i conèixer la trajectòria de músics, actors, escriptors, periodistes o artistes, entre d’altres.

Els vermuts se celebraran un dissabte al mes a les 12 del migdia a la seu d’Òmnium Maresme (c. Argentona 59, Mataró) i aquesta primera edició comptarà amb el fotoperiodista Jordi Borràs, l’actriu Estel Solé i la poeta Anna Gual. Entrada lliure.

Jordi Borràs. Dissabte 10 de febrer, a les 12 h
Jordi Borràs és il·lustrador, fotoperiodista i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Especialitzat en qüestions socials, amb un interès especial pels moviments nacionals i d’ultradreta que actuen a Catalunya. En el camp de la fotografia i el periodisme d’investigació, ha publicat Warcelona, una història de violència (Pol·len Edicions, 2013), Plus ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya (Pol·len Edicions, 2015) i Desmuntant Societat Civil Catalana (Saldonar, 2015).

Estel Solé. Dissabte 17 de març, a les 12 h
Estel Solé és dramaturga, actriu, poeta i productora. Va estudiar Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra i s’interessà per la dramatúrgia. Es formà a l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett. Animals de companyia (2012), la seva primera obra de teatre com a autora, va passar de representar-se en cases particulars a fer una gira internacional per Amèrica Central. L’any 2016 publica la seva primera novel·la Si no puc volar (Rosa dels Vents, 2016). A banda, ha publicat dos llibres de poesia i col·labora habitualment en diferents mitjans.

Anna Gual. Dissabte 7 d’abril, a les 12 h
Anna Gual publica el seu primer llibre poesia, Implosions, amb 22 anys després que l’editorial La Breu Edicions descobrís el seu blog. Al 2016 guanya dos prestigiosos premis, el Premi Bernat Vidal i Tomàs pel llibre Molsa (AdiA Edicions, 2016) i el Premi Senyoriu Ausiàs March pel llibre El Tubercle (Editorial 3i4, 2016). Ha viatjat com a poeta convidada a festivals, trobades d’escriptors i seminaris de traducció poètica a Croàcia, Sardenya, Anglaterra i Rússia. La seva poesia ha estat traduïda a l’anglès, francès, castellà, gallec, rus, croat, portuguès i italià.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.