Carregant Esdeveniments

VIII Nit de Lletres al Barcelonès nord

Actes i activitats
21 d'abril de 2016, 20:00 - 21:00 h

Nit de Sant Jordi, Festa de Lletres. El proper dijous 21 d’abril.

El proper dijous 21 d’abril tindrà lloc la VIII edició de la Nit de Lletres, una celebració que des de fa uns anys posa en valor la producció literària que es fa des de Badalona i la resta de Barcelonès Nord. 

Enguany, la festacanvia el format. La reconvertim en un acte que, més enllà de l’estricte reconeixement als autors i autores, posarà el focus en una trajectòria personal d’un escriptor o d’un personatge del món de la cultura de casa nostra. I això ho farem atorgant un premi, el Premi Singladura, que volem que d’ara endavant vingui a significar aquest homenatge a la gent que ha elevat la cultura al nostre territori.

L’acte el celebrarema les vuit del vespre al Teatre Zorrilla. Serà obert a tothom, però per tal de fer-nos més fàcil la seva organització podeu fer una inscripció a través d’aquest formulari  indicant les vostres dades i quantes persones vindreu.  També podeu contactar amb Òmnium Cultural a través del 933895680 o [email protected]

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.