Carregant Esdeveniments

Vine a comprar el lot de Somescola i el domàs del 9N a la seu d’Òmnium de Mataró

Actes i activitats
13 de maig, 0:00 h - 14 de juny, 0:00 h de 2014

Podeu comprar a la seu d’Òmnium de Mataró els lots del Somescola, per anar a la cercavila del 14 de juny, i els domassos del “9N. Votar és normal”. 

Ja podeu comprar a la seu d’Òmnium de Mataró els lots del Somescola, per anar a la cercavila del 14 de juny, i els domassos del “9N. Votar és normal”. 

El lot del Somescola, que té un preu de 10 euros, inclou una samarreta, un adhesiu, un full d’instruccions per fer un capgròs i un passatemps creat per Màrius Serra. Amb els diners contribuireu a finançar la cercavila que estem organitzant pel 14 de juny a Barcelona, on ovlem mostrar que tota la comunitat escolar estem units davant dels atacs continus a l’escola catalana. Des d’Òmnium Mataró-Maresme us encoratgem a anar a la cercavila del 14 de juny i omplir els carrers amb la samarreta verda del Somescola. En tenim de totes les talles, per petits i grans. 

D’altra banda, disposem també dels domassos amb el lema “9N. Votar és normal”, a un preu de 3 euros. Tots els socis l’han rebut a casa o estan a punt de rebre’l. Per aquells que no el tinguin, o per qui en vulgui més, en podeu comprar a la nostra seu. 

L’horari d’atenció al públic de la nostra seu és de dilluns a dijous de 6 a 9 de la tarda. Per qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb nosaltres:


Òmnium Mataró-Maresme
C/ Argentona, 59, baix. 
Mataró

[email protected]
93 798 17 16


I si no us va bé venir a la nostra seu, també trobareu les samarretes del Somescola a aquestes llibreries de Mataró:

– Abacus (La Riera)
– Buc de Llibres (Muralla del Tigre)
– Dòria Llibres (Carrer d’en Pujol)
– Llibreria Màrquez (Muralla Sant Llorenç)

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.