Carregant Esdeveniments

Vine a les parades d’Òmnium a Vilafranca i Sant Sadurní!

Actes i activitats
23 d'abril de 2016, 10:00 - 20:00 h

Òmnium Alt Penedès no faltarà a la cita anual de Sant Jordi, amb les seves parades a Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia. Durant tot el dissabte 23 d’abril, de 10 del matí a 8 del vespre, membres de la junta i socis voluntaris atendran tothom que s’acosti a comprar llibres o a interessar-se per les activitats i projectes de la nostra entitat. Enguany, en commemoració de l’Any Llull, a la parada de Sant Jordi hi haurà un espai dedicat a Ramon Llull i la seva obra, amb llibres per a totes les edats: adaptacions, novetats, etc, També hi haurà un taller de cal·ligrafia gòtica a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda per aquells que vulguin experimentar com s’escrivien els llibres a l’època de Llull.

Òmnium Alt Penedès no faltarà a la cita anual de Sant Jordi, amb les seves parades a Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia. Durant tot el dissabte 23 d’abril, de 10 del matí a 8 del vespre, membres de la junta i socis voluntaris atendran tothom que s’acosti a comprar llibres o a interessar-se per les activitats i projectes de la nostra entitat. Enguany, en commemoració de l’Any Llull, a la parada de Sant Jordi hi haurà un espai dedicat a Ramon Llull i la seva obra, amb llibres per a totes les edats: adaptacions, novetats, etc, També hi haurà un taller de cal·ligrafia gòtica a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda per aquells que vulguin experimentar com s’escrivien els llibres a l’època de Llull.

Enguany, a la parada de Sant Jordi, s’hi podran comprar les últimes novetats literàries o veure la mostra de la literatura vinculada amb l’Any Llull, coincidint amb els 700 anys de la mort de l’autor català amb més projecció història. Així mateix, també podreu trobar informació de la campanya #FemHistòria que promou Òmnium Cultural a tot Catalunya o els membres de junta us podrem explicar com implicar-vos a l’entitat. 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.