Carregant Esdeveniments

Vine a l’exposició de la Flama del Canigó, a Sant Feliu de Llobregat.

Actes i activitats
3 d'abril, 8:00 h - 7 d'abril, 20:00 h de 2017

Una ocasió única per descobrir l’origen d’aquesta tradició que agermana tots els territoris de parla catalana.

Òmnium Sant Feliu de Llobregat us convida a visitar l’exposició Focs de Sant Joan. Flama del Canigó que ha organitzat del 3 al 7 d’abril a l’Ateneu Santfeliuenc, c/Vidal i Ribas 25, de Sant Feliu de Llobregat (localització). Horaris: de 10 a 13 h i de 17 a 22h.

L’exposició que ens porta Òmnium Sant Feliu ha estat realitzada per l’Espluga Viva, entitat de referència al Baix Llobregat i impulsora de la Flama del Canigó, i permetrà descobrir l’origen dels Focs de Sant Joan i la història de la Flama del Canigó.

Tal com expliquen des de la secció local d’Òmnium “…cada any, a la matinada del 22 al 23 de juny la Flama que il·lumina els Països Catalans es renova al cim del Canigó i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans, seguint diverses rutes, per tal d’encendre les fogueres de la nit de la revetlla. Així comença, any rere any, la celebració d’una ancestral tradició arrelada a la Nostra Terra i vinculada al solstici d’estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana”.   


Imatges de l’arribada de la Flama del Canigó a Sant Feliu de Llobregat (juny, 2016)

Vine a l’exposició!  Prendrem el testimoni i l’embranzida per donar la benvinguda a la Flama del Canigó el proper 23 de juny!

Recordatori als socis i sòcies de Sant Feliu de Llobregat: aprofiteu la reunió de socis del 6 d’abril per  visitar l’exposició.  

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.