Carregant Esdeveniments

Vine al berenar de comiat d’estiu d’Òmnium Esplugues !

Actes i activitats
12 de juliol de 2018, 18:30 - 20:00 h

Des de la secció local d’Òmnium Esplugues de Llobregat organitzem aquest berenar amb socis i sòcies d’Esplugues de Llobregat per acomiadar el curs abans del descans d’estiu.

Enguany el Museu de Can Tinturé molt amablement ens obrirà les seves portes i ens oferirà una interessant visita guiada a tots els socis i sòcies d’Òmnium. En acabar, oferirem un berenar als Jardins de Can Tinturé.

Per raons d’aforament del museu, preguem confirmeu la vostra assistència omplint aquest formulari.

Trobada i berenar amb els socis d’Esplugues de Llobregat:

  • Quan: dijous 12 de juliol
  • Hora: a 2/4 de 7 de la tarda
  • On: Jardins de Can Tinturé. C. de l’Església,núm. 52. Esplugues de Llobregat.

 

L’edifici històric de Can Tinturé està emplaçat al centre històric d’Esplugues, en una torre, rodejada de jardins, construïda l’any 1898 per l’arquitecte Claudi Duran i Ventosa, considerat un dels pioners del sistema del ciment armat. Fou alçat com a residència familiar per encàrrec del seu primer propietari, Joan Tinturé Campreciós, qui va ser regidor i alcalde d’Esplugues entre el 1910 i el 1915.

Can Tinturé és el primer museu monogràfic de rajola de mostra de l’Estat espanyol i n’exposa peces produïdes des del segle XIV fins al segle XIX.

L’any 1977 l’edifici va ser adquirit per l’Ajuntament d’Esplugues i ha tingut diferents destinacions d’ús cultural i social en el decurs del temps. L’any 2000 – amb motiu de l’adquisició de la col·lecció de rajola de mostra de Salvador Miquel- es va decidir la seva adequació com a equipament museístic.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.