Carregant Esdeveniments

Visita exclusiva i mini concert al Palau de la Música

Actes i activitats
27 de desembre de 2017, 11:30 h

Descobreix els secrets més ben guardats del Palau de la Música amb una visita exclusiva i un petit concert de piano. Reserva lloc abans del 21 de desembre!

Descobreix l’arquitectura del Palau de la Música en una visita exclusiva per als socis i sòcies d’Òmnium que culminarà amb un breu recital de piano. L’activitat musical del programa de promoció cultural d’Òmnium Ves de culT és una joia per als sentits i una oportunitat única de conèixer i viure un dels tresors del patrimoni arquitectònic i musical de casa nostra. De la pedra, el mosaic, la ceràmica, el vidre i el ferro forjat a la màgia intangible de les melodies de Bach, Chopin, Mozart i altres sorpreses que formen part del nostre imaginari musical.
 
El preu de l’activitat és de 25€ per persona. La visita i el concert tindran una durada d’una hora aproximadament.
 
Una experiència en exclusiva que podràs gaudir si reserves ja la teva entrada a [email protected]. Fes-ho abans del 21 de desembre!
 
En cas de no cobrir el mínim de persones per realitzar la visita proposarem una data alternativa.
 
+ info

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.