Carregant Esdeveniments

Voleu col·laborar amb Òmnium Sabadell aquest Sant Jordi?

Actes i activitats
23 de març, 0:00 h - 19 d'abril, 23:55 h de 2015
Sant Jordi 2015

 Ens agradaria poder comptar amb la vostra col·laboració per tal que Òmnium Sabadell sigui molt present al carrer durant el dia de Sant Jordi.

Com podeu col·laborar?

– podeu venir com a voluntari/voluntària el dia de Sant Jordi i ser a la parada (a Sabadell amb nosaltres atenent les persones que ens visitin i supervisant les activitats que hi farem.

– si sou soci o sòcia d’Òmnium però viviu en una altra població, i penseu que podem també instal·lar una parada a la vostra ciutat o poble, o fer-hi algun tipus d’activitat, contacteu amb nosaltres i mirarem si ho podem organitzar.

En qualsevol dels dos casos, si voleu ajudar-nos a fer un Sant Jordi ple de novetats, envieu-nos un missatge a [email protected] indicant-nos el vostre nom, telèfon de contacte, lloc on voleu col·laborar i disponibilitat.

Podeu baixar-vos el targetó de Sant Jordi a Sabadell aquí.

MOLTES GRÀCIES PER COL·LABORAR AMB ÒMNIUM CULTURAL!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.