Campanyes

Jordi Cuixart

Queden 
 diadies 
 horahoresh 
 minutminutsm 
 segonsegonss 

Cultura contra la repressió

16 de juny, Santa Perpètua de Mogoda

Què és?

“Cultura contra la repressió” és un esdeveniment familiar pensat per tots els públics en què hi ha tota mena de manifestacions culturals: música, circ, grafitis, monòlegs, activitats infantils, entre d’altres. 

En un moment en què l’Estat espanyol està vulnerant els drets fonamentals com la llibertat d’expressió i manifestació, multant més de 2.000 persones en aplicació de la Llei Mordassa i empresonant persones per les seves idees creiem que la millor forma de combatre-ho és mitjançant la cultura.

Perquè només la cultura ens farà lliures

Com puc arribar-hi?

R-3 Barcelona – Santa Perpètua de Mogoda (direcció Puigcerdà)

Consulta els horaris  de tren aquí

Com arribar des de l’estació a l’esdeveniment?

Consulta aquí els passos a seguir

RENFE Tel. 902 24 02 02 www.renfe.es

Des de Barcelona:

Línia 220: Barcelona – Santa Perpètua de Mogoda – Caldes SAGALÉS Consulta els horaris aquí

Línia 210: Barcelona – Santa Perpètua de Mogoda – Caldes SAGALÉS Consulta els horaris aquí

Des de Sabadell:

Línia 360: Sabadell – Santa Perpètua de Mogoda – Mollet – Badalona SAGALÉS Consulta els horaris aquí

SAGALÉS Tel. 93 865 04 00 www.sagales.com  e-mail: [email protected]

Accés directe per les carreteres fins al Parc de la Ribera de Santa Perpètua:

Des de Barcelona:

Per la carretera:  C-17 Autovia de l’Ametlla, sortida Mollet del Vallès – Santa Perpètua de Mogoda – C-59

Per l’autopista: C-33 Sortida 1,1, – C-59 – Mollet del Vallès – Santa Perpètua de Mogoda

Des de Sabadell:

Per la carretera: B-140

Des de Girona:

Per la carretera: C-17 Autovia de l’Ametlla, sortida direcció C-59 Caldes de Montbui – Mollet del Vallès – CIM Vallès

Per l’autopista: AP-7 Autopista del mediterrani. Sortida 17 direcció C-59 Caldes de Montbui – Mollet del Vallès – CIM Vallès

Des de Tarragona:

Per l’autopista: AP-7 Autopista del mediterrani. Sortida 17 direcció C-59 Caldes de Montbui – Mollet del Vallès – CIM Vallès

On puc aparcar?

Espai

Preguntes freqüents

S’haurà de pagar per entrar? No, l’entrada és gratuïta.

Hi haurà zona de restauració? Sí, hi haurà una àmplia zona de restauració amb gran varietat de tipus de menjar. També hi trobareu menjar per celíacs, vegetarians i vegans.

Com puc comprar el menjar i les begudes? L’esdeveniment comptarà amb una moneda pròpia, els ÒCs. Hi haurà ÒCs per valor de mig euro, un euro i dos euros. Els ÒCs es podran aconseguir als diversos punts habilitats a prop de les barres.

Hi haurà caixers automàtics? No, el recinte no disposarà de caixers automàtics gaire a prop. Malgrat que disposarem de datàfons, recomanem venir amb diners amb efectiu per tal d’agilitzar el seu canvi a ÒCs.

Hi haurà una zona amb activitats infantils? Sí, hi haurà un espai infantil on els nens trobaran diferents jocs i treballs manuals per fer. Els nens hauran d’anar acompanyats en tot moment pel seu tutor legal.

L’espai està habilitat per persones amb mobilitat reduïda? Hi haurà lavabos habilitats. Tot el recinte accessible per les cadires de rodes. Cal tenir en compte que el terra és un camp no pavimentat.

Com podré protegir-me de la calor? L’espai disposarà de diverses carpes on protegir-se de la calor i de zones d’ombra. Tot i això, recomanem venir amb crema solar i roba per protegir-se de la calor.

Hi haurà guarda-roba? No, el recinte no disposa d’aquest servei.

Hi ha espai de primers auxilis? Sí, tal com marca la llei, hi haurà un punt habilitat de primers auxilis amb personal qualificat i ambulància.

Si tinc un problema a qui puc comunicar la incidència? Per qualsevol incidència podreu adreçar-vos a les 3 parades d’Òmnium que hi haurà habilitades.

Puc banyar-me a la riera? No, la riera és un espai natural i no està adaptada perquè la gent s’hi pugui banyar.

Què puc fer si em roben la cartera? Pots denunciar furts i altres delictes a la comissaria dels Mossos d’Esquadra ubicada a només 50 metres de l’esdeveniment (Avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer, 29) o trucant al telèfon 935 81 77 00.