La Marxa dels Vigatans homenatjarà l’activista Steve Cedar

Actualitat
L’acte d’homenatge tindrà lloc el proper dilluns 3  de setembre
a les 20h del vespre al Temple Romà de Vic

 

L’antifeixista osonenc, Steve Cedar serà la persona homeatjada a la Marxa dels Vigatans 2018. D’aquesta manera, Òmnium Cultural i la Comissió 11 de setembre, organitzadores de la Marxa dels Vigatans, fan un reconeixement públic a l’activista per la seva implicació per fer de Vic una ciutat d’acollida i plural. Així com per la seva constant lluita per combatre el racisme, el feixisme,  la islamofòbia i les injustícies laborals.

La Marxa dels Vigatans, que tindrà lloc el dia 7 de setembre a la Plaça Major de Vic, introduirà forces canvis en la proposta escènica, que torna a liderar el vigatà Xevi Font, i agafa un clar to de rebuig i denúncia contra les accions repressives que molts ciutadans estan patint per part de l’Estat espanyol: La influència de la persona homenatjada també serà plasmada en l’acte que protagonitzarà juntament amb l’infant.

Steve Cedar és la 16a persona homenatjada dins els actes de la Diada. L’activista osonenc és el fundador d’En Lluita, grup d’esquerres de lluita de classe no sectària. També és conegut per haver format part de diverses unitats, com ADSO, UCFR o CDR Vic, des d’on lluita per mostrar Vic com una ciutat d’acollida i diversa, així com pels drets i la igualtat de tots els seus ciutadans.

L’any 2017 aquest reconeixement el va rebre l’artista Pilarín Bayés i de Luna (aviat podreu consultar totes les persones homenatjades a la nova web de la Marxa).

L’acte és obert a tots els socis d’Òmnium, poden confirmar la seva assistència a través del correu electrònic a [email protected] o bé trucant al 938893119.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.