Projectes

Mostra Sambori Òmnium

UN PROJECTE COMPARTIT

Amb l’objectiu d’impulsar el treball en xarxa i potenciar les possibilitats de creació de les escoles i instituts, el projecte Sambori compta amb la col·laboració i el suport de diferents agents del món educatiu: 

 +Educació és una cooperativa sense ànim de lucre que ofereix serveis educatius i de lleure de manera integral i inclusiva. Té per objectius generar i compartir projectes que ajudin a tota la comunitat educativa a millorar la formació de totes les persones, especialment aquelles que tenen menys recursos.

Al Sambori, +Educació contribueix a fer possible creacions entre centres, en la modalitat xarxa, que permetin aprofundir en el treball educatiu comunitari, vinculant el dins i fora de l’escola i treballant amb agents territorials per enfortir el paper de node socio-educatiu de les escoles.

Play Emotions és una entitat centrada en 3 vessants: assessorament pedagògic i creació de materials didàctics, disseny i impartició de formació per al desenvolupament personal de les persones i intervenció psicopedagògica en relació a la diversitat i les dificultats d’aprenentatge. En totes tres vessants l’Educació Emocional es manté present.

 

Al Sambori, Play Emotions ha dissenyat i creat un conjunt de d’activitats per dur a terme a l’aula. Més de 50 propostes organitzades per cicles i per disciplines pensades perquè els docents puguin proposar a l’alumnat a l’hora de crear una obra Sambori. Tots aquests materials es poden descarregar lliurement des de la pàgina web del projecte.

La Sullivan és una productora cultural que desenvolupa projectes en diferents àmbits: art, comissariat, educació, pensament i comunicació, així com propostes culturals amb impacte social.

Al Sambori, La Sullivan gestiona i produeix un conjunt d’activitats d’acompanyament pels 

centres sota el projecte Sambori: pedra de foguera. Inclou diversos recursos pensats per als centres educatius en format virtual síncron i asíncron per facilitar el contacte entre els infants i els joves i creadors culturals professionals i de referència de diverses disciplines. 

Versembrant és una escola popular itinerant; un projecte que pretén fomentar la consciència crítica del jovent, mitjançant l’art urbà i el hip hop. Els nostres tallers de rap, de producció i d’arts plàstiques (sobre racisme, xenofòbia, sexisme…) aspiren a posar l’estètica al servei de la crítica, en un procés del qual els protagonistes són aquells que creant i repensant el seu entorn s’autotransformen en

el procés.

Al Sambori, Versembrant tira endavant un conjunt de tallers a diversos centres educatius d’arreu del territori per acompanyar en la creació musical, escrita i visual entre la gent jove, fomentant la seva capacitat de reflexió, crítica i les capacitats de cooperació i cohesió de grup.