Projectes

Mostra Sambori Òmnium

FEM DE LA CREATIVITAT UNA FESTA!

A través de les mostres es vol posar el focus en el reconeixement al procés de creació i la visibilització de les obres amb tots els participants, les famílies i l’entorn. 

Mostres locals

Actes festius organitzats per les seus territorials d’Òmnium en els quals es reconeixen totes les obres i se’n farà difusió. Una oportunitat per celebrar i mostrar les creacions juntament amb tots els participants, les famílies i la comunitat educativa. Les mostres locals tindran lloc durant el mes d’abril de 2022

Mostra Catalunya

Gran festa de trobada de tots els infants, joves, docents, famílies i entorn d’arreu del territori amb activitats, tallers i actuacions. A l’acte es farà pública la selecció de les obres que siguin més representatives. 

Els projectes seleccionats gaudiran de:

  • La presentació del projecte en diversos espais i mitjans de comunicació i la publicació permanent de l’obra al lloc web del Sambori.
  • La realització d’experiències culturals en actiu exclusivament destinades als infants i joves.
  • La participació en projectes culturals de referència d’Òmnium Cultural, com la Nit de Santa Llúcia o els Premis VOC (Mostra de Cinema i Audiovisual en Català), entre d’altres.

La Mostra Catalunya tindrà lloc el mes de maig de 2022.