Projectes

Premis VOC► Mostra d’audiovisual en català

1. Les dues sessions dels Premis VOC estan disponibles per a Subscriptors de FilminCAT sense cost addicional:   
Els curtmetratges que hem seleccionat no arribarien a les vostres pantalles si no fos pels PREMIS VOC, i això ens fa ser encara més ambiciosos: volem que cada vegada més curtmetratges arribin a més llocs, però sobretot, volem que cada vegada més gent arribi a aquests curtmetratges. És fonamental adquirir la consciència cultural, perquè és un camí de llibertat cap a les nostres realitats, sovint maltractades. Per això, la nostra Mostra segueix escampant-se pel país amb passis presencials a 27 seus però també hem fet una aliança amb Filmin per tal d’oferir les sessions en línia entre el 10 i el 28 de febrer.

Les dues sessions dels Premis VOC estan disponibles per a Subscriptors de FilminCAT sense cost addicional:   
– Sessió Ficció (6 títols)  
– Sessió Documental (4 títols)

 

Si no sou subscriptors de FilminCAT podeu veure qualsevol de les sessions de manera individual (TVOD) per 2,95€ o adquirir una subscripció mensual a Filmin, que permet veure tots els continguts de Filmin durant un mes, inclosos tots els títols del festival, per 7,99 euros. Ho pot fer des de l’opció SUBSCRIU-T’HI, en la part superior dreta de www.filmin.cat. Una vegada adquirida qualsevol de les dues opcions d’abonament, les dues sessions del festival quedaran “desbloquejades” i disponibles per al seu visionat al compte d’usuari de l’espectador. Podrà veure-les en qualsevol dispositiu (ordinador, Smart TV, tauleta, telèfon intel·ligent…) sempre que ingressi a FilminCAT amb el seu nom d’usuari i contrasenya. 

Visualitza les dues sessions aquí

Les 2 sessions, en el format mixte (3 curtmetratges de ficció i 2 curtmetratges documentals) es podran veure virtualment, també, des del divendres 19 de febrer fins al dilluns 22 de febrer a la Sala 7 (la sala virtual del CineBaix) via www.cinebaixsala7.com