Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

117.363 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

117.363 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Nit de Santa Llúcia - edició 2013

2013. Manresa


+ Noticía: Vicenç Pagès Jordà s'endú el 54è premi Sant Jordi de novel·la  

+ Vídeo: Reviu la Nit de Santa Llúcia 2013

L'ACTE

La 63a Nit de Santa Llúcia, La Festa de les Lletres Catalanes 2013, tindrà lloc el divendres 13 de desembre, a partir de les 20 h, al teatre Kursaal de Manresa. El lliurament dels premis es farà en el transcurs d’un espectacle artístic creat expressament per a l’ocasió pel dramaturg Esteve Soler.

L’acte serà retransmès en directe per TV3 (la primera mitja hora) i íntegrament per TV3 a la carta. També podeu consultar la pàgina especial www.tv3.cat/lletrescatalanes.

Les entrades per assistir a l'acte es poden adquirir al teatre Kursaal de Manresa al preu de 15 euros (comprar en línia). Els socis d'Òmnium Cultural també poden adquirir dues entrades al preu de 10 euros a la seu d'Òmnium Bages (c. Bruc, 99, 1r, de Manresa; contacte). No s'admet reserva prèvia. 


 

Activitats prèvies

En el marc de la Festa de les Lletres Catalanes 2013, Manresa acull un conjunt d'activitats culturals obertes arreu de la ciutat. La col·laboració d’una vintena d’entitats i institucions del Bages ha fet possible aquest programa d’activitats, que pretenen donar caliu cultural i, alhora, commemorar el centenari de Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel i, és clar,  Joaquim Amat-Piniella, l’escriptor bagenc més universal. Us convidem a participar en les conferències, recitals, tallers, concerts, taules rodones, vetllades, rutes literàries, exposicions i concursos, que al llarg de tres setmanes ompliran la ciutat per rebre com cal la celebració de la nit literària més prestigiosa del país.
 
Podeu consultar el programa d'activitats prèvies aquí


 

MULTIMÈDIA