Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

El Palau de la Generalitat de Catalunya. Art i arquitectura

El Palau de la Generalitat de Catalunya. Art i arquitectura
Marià Carbonell i Buades, Alfons Roca i Vilaregut, Marià Carbonell i Buades, Rafael Cornudella Carré, Guadaira Macías Prieto, Anna Muntada i Torrellas, Joan Domenge Mesquida, Maria Garganté i Llanes, Núria Llorens Moreno, César Favà Monllau, David Cardelús, Jordi Calveras, Marta Mérida, Carles Aymerich i Ramon Maroto.
Generalitat de Catalunya
No ficció
Sinopsi: 

Obra completa en dos volums que recull, d'una banda, el resultat d'un treball de recerca documental i de l'altra, la rigorosa recerca d'un grup d'especialistes de diverses universitats i museus de Catalunya: UAB, UB i MNAC. El llibre, que vol ser un homenatge tàcit al treball pioner de Puig & Miret, és un estudi integral de l'edifici, tant dels aspectes ja tractats en publicacions anteriors, però que ara s'analitzen a partir de noves dades documentals o d'acord amb enfocaments metodològics actualitzats, com de temes inèdits o que mai no havien merescut una atenció minuciosa. Ofereix també un panorama nítid del ric patrimoni moble de la casa, inclosos els objectes que per múltiples avatars han estat espoliats o que, de manera generosa, la Generalitat ha dipositat en les seus d'altres institucions.

Obra completa en dos volúmenes que recoge, por una parte, el resultado de un trabajo de investigación documental y, por la otra, la rigurosa investigación de un grupo de especialistas de diversas universidades y museos de Cataluña: UAB, UB y MNAC. El libro, que quiere ser un homenaje tácito al trabajo pionero de Puig & Miret, es un estudio integral del edificio, tanto de los aspectos ya tratados en publicaciones anteriores, pero que en este momento son analizados a partir de nuevos datos documentales o de acuerdo a nuevos enfoques metodológicos actualizados, así como de temas inéditos o que nunca antes habían merecido una atención minuciosa. Ofrece también un panorama nítido del rico patrimonio mueble de la casa, incluídos aquellos objetos que por múltiples avatares han sido expoliados o que, de forma generosa, la Generalidad ha depositado en las sedes de otras instituciones