Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

“Catalans want to vote” aconsegueix un bon ressò internacional

Diversos mitjans alemanys, britànics, francesos, suïssos, italians, belgues i portuguesos segueixen l'aixecada simultània de castells pel dret a decidir

L'aixecada de castells simultània que Òmnium va organitzar el 8 de juny en el marc del “Catalans want to vote. Human towers for democracy” va assolir un ressò internacional el mateix 8 de juny i en dies posteriors. Diversos mitjans alemanys, britànics, francesos, suïssos, italians, belgues, portuguesos, entre d'altres, van publicar notícies i reportatges referents a l'acció pensada per internacionalitzar la voluntat dels catalans de decidir el nostre futur polític en una consulta el 9 de novembre.

D'aquesta manera, la combinació dels castells, una de les expressions més espectaculars de la cultura catalana, reconeguda per la pròpia UNESCO, i el clam democràtic de tot un poble va aconseguir tenir impacte en algunes capçaleres comunicatives internacionals. En aquest sentit, les fotonotícies aparegudes als diaris britànics The Guardian o The Independent, l'article a la revista nord-americana The Smithsonian o les notícies als diaris alemanys Die Welt i Der Spiegel, al francès L'Équipe, al portuguès Diario de Noticias, al suís Le Matin o a l'italià La Reppublica així ho mostren.

Tota la llista d'impactes la podeu trobar aquí.
 

www.catalanswanttovote.cat

Pertany a

Quan
17 juny 2014

Territori/s


Compartir