Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Comença la cinquena edició de La Llança de Sant Jordi

Ja podeu participar a La Llança 2015
Avui comença la cinquena edició de la La Llança de Sant Jordi d’Òmnium per promoure el llibre en català. Un aparador digital, promogut amb l'Associació d'Editors en Llengua Catalana, on els lectors podran escollir "Quin llibre regalaràs per Sant Jordi?" i conèixer les principals novetats editorials d’aquesta diada. Des d’avui i fins el 16 d'abril, les votacions es poden fer a través del web de La Llança.

Enguany hi participen 281 obres, agrupades en tres categories: infantil i juvenil, no-ficció i ficció. A més, els lectors també poden escollir la millor coberta. Entre els participants del concurs se sortejaran 80 lots de tres novetats editorials. Òmnium i l'Associació d'Editors impulsen el projecte amb l'objectiu de promoure el llibre en català i la participació dels lectors. L’any passat, La Llança de Sant Jordi va tenir 5.000 votacions.

Els resultats del sondeig es donaran a conèixer el 20 d’abril, en la 5a edició de la Festa de la Llança, que se celebrarà a les vuit del vespre a la Fàbrica Moritz de Barcelona. S’hi anunciaran els resultats dels 5 llibres més votats en cada categoria i les 5 millors cobertes.

La Festa de la Llança serà un espai de trobada del món literari i editorial català que donarà el tret de sortida als actes organitzats per Òmnium Cultural per la Diada de Sant Jordi, la gran festa de la llengua i la cultura catalanes. Pels volts del 23 d'abril, Òmnium impulsa activitats culturals arreu del territori (fotos 2014); els espais Òmnium esdevenen un punt de trobada al carrer entre lectors i escriptors.Pertany a

Quan
16 març 2015

Territori/s
Etiquetes
Sant Jordi
La Llança de Sant Jordi


Compartir