Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Consulta el Protocol d'Accés al Canigó 2017

Protocol d’actuació per garantir la continuïtat de l'Aplec/ Trobada i la Regeneració al cim del Canigó on t'especifiquem terminis, responsabilitats, requisits i informació pràctica per omplir el formulari dels permisos d'accés al Canigó.

Protocol d'accés al Canigó
Consulta el Protocol d'actuació per garantir la continuïtat de l'Aplec i la Regeneració 2017 al cim del Canigó 

Accés al Canigó: Aplec i Regeneració 
L'Aplec del Canigó, on les persones provinents d'arreu dels Països Catalans s'acosten a deixar al cim del Canigó un feix de llenya provinent de les seves contrades es farà el cap de setmana que comprèn els dies 18 i 19 de juny de 2017.  Posteriorment, i al llarg del 22 de juny, la convocatòria al Canigó és per anar a recollir la Flama que, pujada des del Castellet de Perpinyà on haurà romàs tot l'any, serà distribuïda, a partir de la mitjanit, a tota aquella gent que la vulgui recollir per començar un descens cap a centenars de viles i ciutats per celebrar la revetlla.

 
Recordem que des de fa uns anys, cal una autorització de la Prefectura francesa, arran de la normativa que restringeix l'accés de vehicles motoritzats al cim del Canigó per raons de caràcter ambiental. Aquesta autorització limita el nombre de vehicles que poden accedir-hi alhora afecta la circulació nocturna, i obliga els conductors a notificar amb antelació amb quin cotxe pujaran al cim del Canigó. Òmnium Cultural treballa estretament amb el Gran Site Canigó que coordina amb la Prefectura francesca els tràmits a realitzar.
 

Calendari
Per a l'edició d'enguany, els formularis es poden omplir i sol·licitar a partir del 26 d'abril fins el 26 de maig i la comunicació de la resolució d'aquest es farà via correu electrònic el 6 de juny 

 

    Obert els permisos per sol·licitar
                  accés al Canigó

    Comunicació de la
  resolució del permisos   

         APLEC

    26 d'abril al 26 de maig del 2017   

               6 juny

    REGENERACIÓ      

    26 d'abril al 26 de maig del 2017

               6 juny


Pertany a

Quan
18 abril 2017

Territori/s
Etiquetes
#flamadelcanigo


Compartir